Menu

Partners & News

Partners

Blij zijn we met ondernemingen die zichzelf herkennen in onze identiteit en kijk op kwaliteit. Met Safety Pro en Active Construction bouwen we aan een toekomst waarbij we gebruik maken van de verschillende expertises.

SafetyPro
SafetyPro is gevestigd in Breda en online te vinden op www.safetypro.nl. Vanuit Breda bedienen wij onze zakelijke klanten in de gehele Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van PBM-Valbeveiliging en het verzorgen van keuringen om in elke situatie veilig te kunnen werken op hoogte.

Petzl industrie
De meeste producten die wij leveren zijn van het merk Petzl. Gezien de hoge kwaliteit en jarenlange reputatie als voorloper, hun voortdurende streven naar innovatie en focus op de gebruiker zijn zij een ideale partner voor SafetyPro. Als gerenommeerd dealer kunnen onze klanten rekenen op de service en kwaliteit die aansluit bij dit merk. 

Keuring PBM Valbeveiliging
U heeft een wettelijke verplichting uw PBM's (Persoonlijke Beschermings Middelen) jaarlijks te laten keuren. Deze keuring wordt geheel door ons verzorgd en geregistreerd. U kunt uw materialen naar ons opsturen, door ons laten afhalen of bij ons langsbrengen. Wij verzorgen een grondige keuring en registratie. Uiteraard worden de keuringsgegevens toegevoegd aan uw online productregistratie.

Gratis individuele productregistratie
Van elk product dat u bij ons koopt wordt bij aanschaf een individuele productregistratie bijgehouden. Hierin worden de productkenmerken, data en opmerkingen van de keuringen bijgehouden en kunt u de volledige historie terugzien. Hierdoor hoeft u geen certificaten meer uit te printen en kunt u alles altijd en overal online raadplegen.

Kennis delen
Wij vinden het belangrijk om onze kennis over veilig werken op hoogte met iedereen te delen. Zo wordt er hopelijk steeds veiliger gewerkt. 

Persoonlijke contact
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Zo kunnen wij goed inspelen op uw vragen en zijn wij voor u een betrouwbare partner waar u op kunt rekenen. U mag van ons een snelle en heldere communicatie verwachten.

Bezoek aan showroom
Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, wilt u een product eerst zien en vasthouden of wilt u kennis maken met ons team dan bent u van harte welkom in onze showroom in Breda. Maak van te voren even een afspraak, één van onze medewerkers en een kop koffie staat dan voor u klaar. Ik en mijn team maken graag kennis met u! Neem contact met ons op via e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) of bel ons op 076 751 25 18.

Met veilige groet,

Ward Luitjes
Directeur SafetyPro (onderdeel TradingPro B.V.) 

Latest News

Prev Next

Van Start!

09-06-2014 Joost Akkermans

Van Start!

Na lang wachten hebben we eindelijk groen licht van de Gemeente om te kunnen doen wat...

Read more

Praktijkruimten

03-02-2014 Joost Akkermans

Praktijkruimten

De tekeningen van de praktijk ruimten in ons nieuwe pand beginnen vorm te krijgen! Binnenkort zal...

Read more

Nieuw onderkomen

01-01-2014 Joost Akkermans

Nieuw onderkomen

Maak nu kennis met onze nieuwe bedrijfslocatie. De watertoren van Steenbergen zal de komende tijd gereed...

Read more

Website gelanceerd

02-12-2013 Joost Akkermans

Website gelanceerd

Met trots presenteren wij onze splinternieuwe website on-line! Kijk hier gerust eens rond om te zien...

Read more